Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-در هفته دفاع مقدس ماکت «پهپاد انتحاری کیان» که ساخته دست توانمند متخصصان ارتش جمهوری اسلامی ایران است به موزه «مقاومت، ایثار و پیروزی» شهرستان ری اهدا شد. خبرگزاری میزان -  طبق اعلام روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم ستاد شهرام حسن نژاد فرمانده گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در آیین اهدای ماکت پهپاد کیان به موزه شهرستان ری گفت: گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) با هدف شناسایی و مراقبت از مناطق تحت مسئولیت و ماموریت نیروی زمینی ارتش تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه از سال ۱۳۹۶ به شکل یک گروه پهپادی در ۵ قرارگاه منطقه‌ای شروع به کار کرد و از قالب صرفا عملیات، شناسایی و مراقبت خارج شد.
وی افزود: رویکرد نیروی زمینی ارتش با تدابیر فرمانده معظم کل قوا از رویکرد صرفا دفاعی به رویکرد تهاجمی تغییر کرد؛ یعنی ما فقط سامانه شناسایی و مراقبت پهپادی نداریم بلکه دارای سامانه‌های رزمی، انتحاری، فاوا و جنگال (جنگ‌های الکترونیکی) هستیم.   بیشتر بخوانید:  امیرکاویانی:در دوران دفاع مقدس ۱۰ هزار کشتی تجاری اسکورت کردیم  
فرمانده گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) نزاجا در ادامه به دفاع شبانه‌روزی از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران با پهپاد‌ها اشاره و تصریح کرد: در حوزه تولید پهپاد جزو ۵ کشور برتر جهان هستیم، زیرا به علم تولید پهپاد در صنایع دفاعی، مراکز تحقیقات جهاد خودکفایی و شرکت‌های دانش بنیان دسترسی پیدا کرده‌ایم. تمامی پهپاد‌هایی که امروز در ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، تماما تولید داخل است.
حسن نژاد با بیان اینکه پرنده‌های ما در حوزه‌های رزمی و انتحاری دارای برد‌های بیش از ۲۰۰ کیلومتر و بیش از ۱۰ ساعت مداومت پرواز و با سقفی بالای ۱۸ هزار پا است، تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین تجهیزات در شرایط فعلی، پهپاد‌ها هستند که کاملا بومی و ساخت ایران است. سعی داریم در کل مراکز دولتی وابسته به نیرو‌های مسلح حضور پیدا کنیم و بتوانیم حوزه پهپاد را به مردم بشناسانیم؛ چراکه توانایی‌های حوزه پهپاد به عنوان یک علم هایتک به مرحله‌ای رسیده که می‌توانیم قسمتی از امنیت جمهوری اسلامی را از این طریق تضمین کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: یکی از محل‌هایی که در آن حضور پیدا می‌کنیم، نمایشگاه‌ها است؛ در همین راستا طی ارتباط خوب و سازنده با رئیس بنیاد شهید شهرستان ری در چندین جلسه گفتگو و مذاکره کردیم و چند ماکت فاخر که نشان دهنده تلاش و مجاهدت شهدا گرانقدر است به این مکان اهدا کردیم.
فرمانده گروه پهپاد نزاجا گفت: ماکتی که امروز به عنوان هدیه به نمایشگاه دفاع مقدس بنیاد شهید شهرستان ری اهدا کردیم «ماکت پهپاد انتحاری کیان» است که به صورت موشک کروز عمل می‌کند. تفاوت پهپاد کیان با موشک در این است که حین برنامه‌ریزی اگر از پرتاب منصرف شویم، می‌توانیم پرنده را برگردانیم.
حسن نژاد با بیان اینکه تعداد تایپ‌های پهپاد در ارتش متنوع است گفت: در نیروی زمینی انواع مختلف پرنده را مورد بهره‌برداری قرار می‌دهیم که توانسته است آمادگی رزمی نیروی زمینی ارتش را تا حدود قابل توجهی افزایش دهد. فرمانده معظم کل قوا در آخرین دستورات به یگان‌های پهپادی نیرو‌های مسلح فرمودند باید به بحث پهپاد در مناطق مرزی بیش از پیش پرداخته شود. بر اساس تدابیر ایشان امروز نیروی زمینی ارتش در کنار سایر نیرو‌های مسلح در مناطق شمال شرق، غرب و جنوب غرب به صورت گسترده از پهپاد‌های شناسایی، مراقبت و رزمی استفاده می‌کند.     انتهای پیام/  برچسب ها: ارتش دفاع مقدس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتش دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی نیرو های مسلح گروه پهپاد شهرستان ری دفاع مقدس پهپاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت : ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

امیردریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به پیشرفت شگرف نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در ۴۵ سال بعد از انقلاب اسلامی که کشور در همه ابعاد در شرایط تحریمی و توطئه دشمنان قرار داشته است، انقلاب اسلامی در نقطه شروع خود حتی سیم‌خواردار هم نداشت.

وی افزود : اما انقلاب از داشته‌های خود که مردم و جوانان نخبه بود بهره برد و امروز نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان حرف اول را می‌زند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هدف اصلی ایجاد پایگاه در قطب جنوب مطالعات علمی است، یعنی جامعه علمی و نخبگانی کشور در آن حضور پیدا خواهند کرد، در همه کشور‌های دنیا که پایگاه در قطب جنوب دارند ارتش‌ها صرفاً پشتیبان کننده است.

امیردریادار ایرانی تاکید کرد: ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • روش ویژه سرباز روس برای فرار از پهپاد قاتلی که به سراغش آمد | فیلم
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • ۶۶ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «کراسنودار» روسیه منهدم شدند
  • تغییر در پیشنهاد آتش‌ بس رژیم صهیونیستی پس از موضع قاطع مقاومت
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم