Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در زمینه پرداخت یارانه‌ها در حال حاضر سیاست دولت ادامه شرایط قبلی است.

به گزارش تسنیم، ولی‌الله سیف عصر امروز در بازدید از کارخانه کویر تایر بیرجند و در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: استان خراسان جنوبی ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد پروژه‌های جدید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما در زمینه سرمایه‌گذاری و استفاده از این ظرفیت‌ها باید حرکت نوینی از استان انجام شود و سرمایه‌گذاران با ایده‌های مناسب و متناسب با وضعیت منطقه ای و شرایط آب و هوایی استان پروژه‌های خود را تعریف کنند.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در این راستا باید سرمایه‌گذار یک آورده به همراه تجربه و تخصص کار همراه داشته باشد و سپس برای ادامه کار متقاضی تامین مالی باشد که در این راستا سرمایه‌گذاران می‌توانند از طریق نظام بانکی کشور و یا استفاده از منابع صندوق توسعه ملی تامین مالی داشته باشند.

سیف با اشاره به معرفی پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی در راستای تامین مالی بیان کرد: با توجه به شرایطی که در استان خراسان جنوبی وجود دارد باید یک اولویت ویژه متناسب با شرایط استان باشد تا این پروژه‌ها به نحو مطلوبی عملیاتی شود.

وی در زمینه قرض‌الحسنه ازدواج ‌افزود: با توجه به حرکت یک ماه گذشته طرح ضربتی قرض‌الحسنه ازدواج در نظام بانکی عملیاتی و تا این لحظه عملکرد مطلوبی داشته است. رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: اصل وظیفه بانک کمک به شکل‌گیری سرمایه‌گذاری‌های مثبت در استان است که شغل و فضایی ایجاد کند تا جوانان ما کار پیدا کرده و ازدواج آسان صورت گیرد و در این راستا تحرک، تولید، اشتغال و رشد اقتصادی در استان به وجود آید.

سیف بیان کرد: پروژه‌هایی که از طرف استاندار خراسان جنوبی به بانک مرکزی معرفی شود می‌تواند در اولویت بالاتر در راستای تامین مالی عملیاتی شود.

وی با اشاره به روند کند تخصیص تسهیلات از طرف بانک‌ها‌ افزود: کارگروه‌های حمایت از تولید در استان‌ها شکل گرفته ‌که با یک نگاه جامعیت به مسائلی که در استان وجود دارد با هم‌افزایی شاهد کمک به کارآیی بانک‌ها و افزایش راندمان و بهره‌وری خواهیم بود.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در زمینه پرداخت یارانه‌ها در حال حاضر سیاست دولت ادامه شرایط قبلی است و شرایط بودجه کشور وضعیتی را ایجاد کرده ‌که بخش عمده درآمدهای دولت صرف هزینه‌های جاری می‌شود.

سیف بیان کرد: هزینه‌های جاری که در دستگاه‌های دولتی وجود دارد فرصت را برای اجرای پروژه‌های عمرانی در کشور محدود کرده ‌و اگر ما بتوانیم یک بازنگری و تجدید ساختار در ترکیب هزینه‌های بودجه ایجاد کنیم می‌توانیم به دولت فضای جدید داد تا در پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری که رشد اقتصادی را در بر دارند بیشتر کار کنند.

وی با اشاره به موسسات غیر مجاز، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های بانک مرکزی در چهار سال اخیر ساماندهی بازار غیر متشکل پولی که مرکب از فعالیت موسسه پولی غیر مجاز بوده، که نتیجه عملکرد این موسسات اختلال و امکان ایجاد انضباط در بازار پول بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از اقدامات گسترده از ابتدای دولت یازدهم از اواخر این دولت و ابتدای دولت دوازدهم در شرایطی هستیم که موسسه غیرمجاز بلاتکلیفی در بازار پول کشور وجود ندارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران