Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-28@19:18:33 GMT

ریسک قاچاق به حداکثر می‌رسد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۲۴۴۶

ریسک قاچاق به حداکثر می‌رسد

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: با ورود ایکس ری‌های جدید به گمرکات رویه‌های گمرکی کاملا هوشمند می‌شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسعود کرباسیان افزود: بیشترین تعداد دستگاه ایکس ری در میان کشورهای آسیایی را داریم و گمرک در دولت یازدهم بیش از ۳۴ عملیات گمرکی را الکترونیکی کرده و در سال جاری موفق شد با امکانات جدید و آسیب شناسی پرونده‌های قاچاق امکان تقاطع گیری هوشمند اطلاعات را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:هم اکنون در سامانه جامع گمرکی بارنامه الکترونیکی شده و تمامی اطلاعات از مبدا تا مقصد کاملا هوشمند در سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی ثبت می‌شود و هر گونه تخلفی از طریق این سامانه‌ها قابل شناسایی است.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آمار واردات کالاهای خارجی به کشور تحت عنوان ته لنجی، مسافری و کوله بری، گفت: سال گذشته رقمی در حدود ۳ میلیارد دلار کالای مسافری به کشور وارد شده است.
کرباسیان، با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و ارتباط آن با ۱۵ کشور دنیا، گفت: لازم است زیرساخت‌های لازم برای عبور محموله‌های ترانزیتی با کمترین معطلی از گمرکات کشور فراهم شود.
کرباسیان با تاکید بر ضرورت ساماندهی وضعیت محموله‌های ترانزیتی موجود در گمرکات، افزود: بسیاری از کشورهای همسایه چشم تجاری خود را به مسیر ایران دوخته اند و اگر زیرساخت‌های لازم در کشور ما وجود نداشته باشد به طور حتم کشور دیگری را برای مسیر ترانزیت خود انتخاب خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه موقعیت جغرافیایی ممتاز ایران به عنوان سرمایه و ثروتی بی نظیر است، تصریح کرد: برای تسهیل شرایط عبور و مرور محموله‌های ترانزیتی از خاک ایران افزایش ساعات کار گمرک، بیشتر شدن تعداد نیروهای متخصص و همچنین افرایش دستگاه‌های ایکس ری در دستور کار قرار دارد.

مقابله با معطلی محموله‌های ترانزیتی در گمرک

کرباسیان با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته بهترین راه برای کاهش زمان معطلی محموله‌های ترانزیتی را عبور ندادن برخی از کالا‌ها از دستگاه ایکس ری می‌دانند، گفت: لزومی ندارد که همه کالا‌ها از دستگاه ایکس ری گذشته و باز هم تفتیش شوند.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه تفتیش تک به تک کالاهای وارداتی معطلی بسیاری برای محموله‌های ترانزیتی ایجاد می‌کند، تصریح کرد: در صورت ادامه روند فعلی کشورهای همسایه به دنبال مسیر دیگری غیر از ایران برای عبور ترانزیت خود خواهند بود.
کرباسیان ادامه داد: کشورهایی همچون پاکستان در تلاش برای سرمایه گذاری و ایجاد فرصت ترانزیت بین المللی و ربودن گوی سبقت از ایران در این زمینه هستند.
وی از هماهنگی گمرک با سازمان بنادر برای استقرار دستگاه ایکس ری پرسرعت در مبادی ورود و خروج کشور خبر داد و تصریح کرد: با نصب این دستگاه‌ها بسیاری از دغدغه‌ها مرتفع خواهد شد.

4.2 میلیارد دلار حجم واردات کالا به صورت ته لنجی و کوله بری است

کرباسیان با اشاره به آمار ارایه شده از سوی سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص میزان قاچاق در سال گذشته، تصریح کرد: طبق این آمار قاچاق صورت گرفته به صورت ته لنجی و کوله بری در حدود4.2 میلیارد دلار بوده است.
وی ادامه داد: در این گزارش به واردات کالاهای مسافری هم اشاره شده است که رقمی در حدود ۳ میلیارد دلار کالای مسافری در سال گذشته به صورت قاچاق وارد کشور شده است.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: ورود کالاهای قاچاق مسافری اجتناب ناپذیر است، زیرا مسافران همراه خود کالاهای محدودی وارد می‌کنند که نمی‌توان جلوی آن‌ها را گرفت البته در مناطق آزاد مجوز خرده فروشی صادر شده است که این موضوع خود عاملی برای مجاز بودن واردات کالای قاچاق به صورت مسافری است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است

رحمت الله  اکرمی رئیس سازمان خزانه داری کل کشور در مراسم آیین رونمایی از برات الکترونیکی  با  بیان اینکه  ادر تامین سرمایه در گردش  و در تخصیص کارآمد و کارهای تامین وتولید  باید درست عمل کنیم تا شاهد رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی در کشور باشیم گفت : راه اندازی  برات الکترونیکی   توجه به مدیریت ریسک است چراکه دائما در حال رصد بوده و زمینه ساز حذف  نقش های  واسط  می شود و تماس حلقه های ریسک را کاهش می دهد.

 اکرمی بیان کرد: در روش سنتی بنگاه های  اقتصادی خود جداگانه اقدام به  تسهیلات می کردند اما در روش جدید تمامی بانک ها  یکپارچه  و در قالب روش سنتی و روش جدید فعالیت می‌کنند.

رئیس خزانه داری کل کشور افزود: زمانی که یک خزانه داری برات توزیع می‌کند به معنای  آن است هیچ ریسکی وجودندارد. و در  بهمن ماه سال  ۱۴۰۰ که بحث سفته وبرات را رونمایی کرده بودیم هدف ما با بانک مرکزی  آن است که بتوانیم کارآمد در بحث تولید باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد